Вибори ректора 2020!

Сьомого грудня 2020 року з 9-00 до 15-00 відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Методичних рекомендацій щодо особливостей виборчої системи та порядку обрання керівника вищого навчального закладу, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 5 грудня 2014 року № 726, у Приватному вищому навчальному закладі «Донецький університет економіки та права» проходили вибори ректора.
Голосування пройшло з дотриманням всіх карантинних застережень, загальних вимог щодо маскового режиму, температурного скринінгу, соціального дистанціювання, посиленої санітарної обробки приміщень, відведених для проведення виборів ректора.
Явка на виборах склала 94%.
Заяв і скарг під час голосування не надходило.
Порушень під час виборів не відбулося.
Організаційним комітетом з проведення виборів ректора ПВНЗ «ДонУЕП» визнано:

  1. Визнати вибори ректора Приватного вищого навчального закладу «Донецький університет економіки та права» такими, що відбулися.
  2. На посаду ректора Приватного вищого навчального закладу «Донецький університет економіки та права» обрано Берсуцьку Світлану Яківну.
    Колектив та студентство ПВНЗ «ДонУЕП» вітають Світлану Яківну та бажають успіхів у реалізації визначених завдань щодо подальшого розвитку Університету.