ЄВІ та ЄФВВ 2022

Визначено дати проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на всі спеціальності, а також єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) до магістратури за спеціальностями «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини», відповідно до наказу (https://mon.gov.ua/ua/npa/pro-pidgotovku-do-provedennya-u-2022-roci-vstupnih-viprobuvan-sho-provodyatsya-z-vikoristannyam-organizacijno-tehnologichnih-procesiv-zdijsnennya-zovnishnogo-nezalezhnogo-ouinyuvannya) МОН.
Реєстрація вступників триватиме з 26 квітня до 17 травня 2022 року (18:00).
Єдиний вступний іспит (основна сесія) відбудеться 22 червня.
Єдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин – тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту.

Дати проведення предметних тестів:
економіка та міжнародна економіка – 24 червня;
право та міжнародне право – 24 червня;
облік і фінанси – 29 червня;
політологія та міжнародні відносини – 29 червня;
психологія та соціологія – 29 червня;
управління та адміністрування – 1 липня.

Якщо вступники виявлять бажання складати більше одного предметного тесту, а тести проводитимуться в один день, то під час реєстрації вони оберуть, який складатимуть в основну, а який у додаткову сесію.
Спеціально організована сесія ЄВІ для вступників, які зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ, але бажають повторно скласти іспит або не зареєструвалися для участі в основній сесії, відбудеться 10 вересня. Реєстрація розпочнеться 26 липня та триватиме до 4 серпня. Сесія проводиться за кошти фізичних осіб.
Із проєктами програм предметних тестів і програмами ТЗНК можна ознайомитися за посиланням (https://mon.gov.ua/ua/osvita/visha-osvita/vstupna-kampaniya-2022/yedine-fahove-vstupne-viprobuvannya/programi-yefvv).

Нагадаємо, презентовано (https://mon.gov.ua/ua/news/osnovni-pidsumki-2021-roku-ta-plani-na-2022-rik-shodo-realizaciyi-proyektu-z-energozberezhennya-visha-osvita-ukrayini) основні підсумки 2021 року та плани на 2022 рік щодо реалізації проєкту з енергозбереження «Вища освіта України».

Докладніше: bit.ly/3JWIMyN